SNN CONGRES JOINT TOGETHER III ” Flexibility matters”

SchouderNetwerken Nederland organiseert voor de 3e keer i.s.m. de Werkgroep Schouder Elleboog (WSE) van de Nederlandse Orthopedische Vereniging (NOV) een nationaal schoudercongres. Voor de leden van Schoudernetwerk Amsterdam is dit een verplicht onderdeel van het scholingsprogramma 2017. Een inspirerende dag om samen met collega’s de verdieping te zoeken op het gebied van schouderklachten.

’s Morgens staan een aantal plenaire inspirerende lezingen op het programma met o.a. het laatste nieuws over schouderprothesiologie en de revalidatie door een befaamde Engelse orthopedisch chirurg. Een hele sessie over de zwemmersschouder met verassende elementen. Daarna zijn 3 jonge onderzoekers geselecteerd die hun ‘schouder’ onderzoek mogen presenteren voor de SNN abstract prijs.

‘s Middags zijn er maar liefst acht parallel sessies met een dynamische mix van onderwerpen over schouderpijn en manuele therapie, multidisciplinaire schouderrevalidatie , anatomie en motor control training, schouder echografie, unusual cases van de elleboog en meer…

Uw kennis wordt uitgedaagd door middel van interactieve vragen en peilingen na iedere sessie. En als klap op de vuurpijl komt Lori Michener ons 45 minuten inspireren over de laatste evidentie en haar ideeën over de toekomst binnen de schouder revalidatie.

Dit congres zal door haar grote diversiteit aan onderwerpen dynamisch, interactief en inspirerend zijn voor elke in schouderproblematiek geïnteresseerde fysiotherapeut, orthopedisch chirurg of andere (para)medicus. Zoveel schouder gespecialiseerde professionals vindt u nergens!
Het Schoudercongres vindt plaats op vrijdag 15 december 2017 op de congres locatie: “1931” – Brabanthallen in Den Bosch.

Meer info over het programma op www.schoudernetwerk.nl ; inschrijven via deze pagina.

Accreditatie is aangevraagd bij KNGF, Keurmerk, VSG, NOV en NVVH. Naar verwacht wordt het programma geaccrediteerd met 6 punten.