Vacature(s) bestuur

Haarlem 21 januari 2021

Beste bestuursleden en beste leden van het SNA, bij deze wil ik jullie allen informeren dat ik mijn bestuurstaken voor het SNA per 1 mei ga stoppen. Als een van de eerste SNA leden (2013) ben ik in april 2016 ingestapt als aspirant bestuurslid. Na twee termijnen, gaven onze grondleggers, Karin Hekman, Frank Röder, Ruud Schuitemaker en Pieter Nortier aan een nieuw bestuur te willen vormen. In november dat jaar heb ik de portefeuille van Frank Röder overgenomen.

Reeds november 2019 heb ik intern aangegeven mijn rol als bestuurslid niet te kunnen verlengen. Vanwege het uitblijven van nieuwe aspirant bestuursleden en later COVID-19 waardoor uitstel van de ALV, ben ik doorgegaan. In 2020 hebben we met veel geluk twee nieuwe aspirant bestuursleden (Ellies Zwager en Vincent Hompes) mogen verwelkomen en daar zijn we heel blij mee zijn. Na het wegvallen van onze voorzitter begin 2020 bestond het bestuur namelijk nog maar uit twee personen François en ikzelf en is er een interim-bestuur gevormd met Pieter en Eline Nortier en Karin Hekman. In de loop van 2020 hebben Ellies Zwager en Vincent Hompes zich bij ons aangesloten. Samen met François, Eline, Pieter, Ellies en Vincent hebben we plannen gemaakt voor de toekomst van het SNA.

Voor mij persoonlijk is 2020 een pittig jaar geweest en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik nu keuzes moet maken om een goede balans te houden tussen werk en privé. Het langer aanhouden van mijn rol met de afwachting of er zich nieuwe bestuursleden zullen melden, kan ik niet langer volhouden. Het is enigszins jammer en teleurstellend te merken dat er zo weinig enthousiaste leden zijn die een waardevolle rol binnen het gezellige SNA-bestuur willen vervullen.

Er ligt voor het SNA een mooie toekomst met alle ontwikkelingen die er spelen. Het bestuur heeft nog steeds versterking nodig om deze toekomst te kunnen waarborgen. Bij deze doe ik dan ook een allerlaatste oproep aan alle leden. Voor het bestuur van 2021 zoekt het SNA nog drie nieuwe bestuursleden. Samen met de aspirant bestuursleden kunnen jullie de toekomst van het SNA verder vormgeven en inkleuren. Heb je interesse stuur dan een mail naar: sn.regio.amsterdam@gmail.com. Een eervolle en leuke taak om met zijn allen de schouderfysiotherapie naar een hoger niveau te tillen. Ik kijk dan ook terug op een mooie tijd met als hoogtepunt onze eigen Lustrum in mei 2019.

Ik hoop in mei jullie allemaal fysiek aanwezig te zien tijdens de ALV en hoop dat er SNA leden zijn die met frisse energie en enthousiasme een rol in het bestuur willen bekleden.

Ik wens iedereen een mooi 2021 en zie jullie weer graag weer op de eerstvolgende ledenbijeenkomst.

Sharon Portegies